Reiki foto

Boka 1 timme Reiki Healing på distans

35-45 minuter Reiki + uppföljande samtal efteråt

Elevbehandling till 50 % lägre pris, 350:- för 1 timme

Louise portratt ur video med diplom reiki

Längre ner på sidan kan du läsa mer om hur distanshealing går till

Ser du ingen passande tid, fråga mig via kontaktformuläret.


Du betalar i förskott här via Swish, Klarna eller kontokort


Vad är Reiki

Reiki bla toner e1718293500969

Reiki är en tusenårig healingmetod med rötter i Japan och Tibet och betyder universell livskraft.

Reiki healing är godkänt som avdragsgill friskvård i Sverige.

Reiki healing kan aldrig skada, mottagaren tar emot ”den dos” energi som han/hon klarar av vid just den valda tidpunkten beroende på allmäntillstånd. Om mottagaren inte känner någonting alls, så kan personen ändå vara säker på att ha fått ta emot den positiva Reikienergin. Den överförs även om det inte skulle kännas. Effekten av Reiki kan sitta i något eller flera dygn, det är olika.

Vad som upplevs eller händer kan vara väldigt olika beroende på person men det vi vet är att Reiki stödjer kroppens självläkande system och ger mottagaren lugn och ner i parasympatiska nervsystemet. Det brukar kännas skönt avslappnande.

Reiki ger positiva energier och kärlek till mottagaren, orsakar aldrig skada. Jag ger inte Reiki till någon med cancerdiagnos eller annan allvarlig sjukdom och jag kan aldrig ersätta en läkares behandling. Skulle du få någon effekt efteråt som inte känns som en positiv förändring så är det din kropp som rensar ut, processer sätter igång. Det brukar lugna sig ganska snart.

På vissa sjukhus runtom i världen används Reiki t.ex. före och efter operation för att främja lugn hos patienten och öka kraften i självläkning efter det trauma som en operation innebär för kroppen. Sådant görs som bekant inte i Sverige.

Reiki kan även ges till djur men det är jag ännu inte utbildad för.

Så här går det till

Du bokar 1 timme i kalendern ovan. Ser du ingen passande tid, fråga mig via kontaktformuläret.

För att kunna ge healing på distans behöver jag ditt för- och efternamn samt ett foto på dig (om vi inte redan känner varandra).

Du bör vara i avskildhet – ute eller inne – utan att bli störd av andra personer, husdjur eller mobilsamtal. Du ligger eller sitter bekvämt. Det går bra att ha på lugn musik om du vill.

Det här behöver du göra inför healingen

Jag ringer upp dig några minuter före vår bokade tid och påminner om att vi strax sätter igång. När vi har lagt på sätter du larm på mobilen (eller väckarklocka) om 45 minuter. Sedan sätter du mobilen på flygplansläge (alternativt ljud och vibration avstängt) så att inga samtal kommer fram och stör dig. Du lägger eller sätter dig tillrätta så att du har det riktigt bekvämt. Sen slappnar du bara av, inga prestationskrav på att känna något, bara vila. Låt kroppen komma ner i varv. Det är vanligt att man somnar till, därav sätta ett larm så att jag kan nå dig efteråt. Jag arbetar under tiden mentalt med min healing genom hela din kropp.

Själva healingen tar 35-45 minuter. Jag ringer dig tillbaka efter 45 minuter och vi har då en avstämning kring vad du har upplevt och jag berättar vad jag har känt under healingen. Det kan ge intressanta tankar och ny vägledning för dig. 

Ett annat alternativ är att vi är uppkopplade online under healingen och jag säger till dig/väcker dig när jag är färdig. Då slipper du hantera din mobiltelefon så som jag har beskrivit.


Klim magasinet nr 2 2024

Vill du bläddra i mitt månadsblad Klimakteriemagasinet?
Det är alldeles gratis och utkommer varje månad med enklare artiklar, produkter jag rekommenderar, tips och erbjudanden. Registrera dig via knappen nedan.