Föreläsningar

Föreläsning

Webbinarium  – Hormoner och relationer på jobbet

Inställt

Tidpunkt: tors 24/5  2018kl. 19.30 – c a 20.45

Pris: 380:-
Betala med swish till: 123 399 19 81 senast ti 22/5 2018 så jag hinner få ut din länk. Swish företag skickar inte avisering till min mobil, det kommer med en dags försening till mitt bank konto.
OBS! ange namn och mailadress
 med din betalning så jag kan skicka ut din inloggningslänk via Zoom webbinarieplattform. Skulle det inte få plats i swishmeddelandet: maila info till kontakta@louiserudberg.se.

Kan du inte vara med online, kommer inspelning skickas ut i efterskott.
Det kommer vara möjligt att ställa frågor online  när föreläsningen är avslutad.

Rör det till sig på din arbetsplats emellanåt?

Det är irriterat klimat på möten, någon kollega drar sig undan regelbundet utan förklaringar, skämten har tystnat, det flyter liksom inte som det ska.

Det kan förstås bero på en för slimmad organisation, dålig arbetsledning och tydlighet, lokaler som inte passar era behov, ja listan kan göras lång…

Men, har du tänkt på att hormoner kan vara inblandade?

Arbetar du på en utpräglat kvinnlig arbetsplats kommer hormoner definitivt vara en förklaring, det ligger i sakens natur. Men även männen har sina hormonella obalanser. Och då menar jag inte bara stress som ju påverkar båda könen lika illa, olika beroende på vad vi gått igenom hittills i livet.

Det finns mycket du kan göra själv genom att se det här samspelet på ett nytt sätt. När jag föreläste för 60 kvinnliga och 5 manliga förskolelärare i veckan, insåg jag hur aktuellt det här är på alla arbetsplatser. Och ju mera stress och press vi utsätts för, desto mer kommer hormoner påverka. När vi då dessutom går igenom stora omvälvande hormonella faser och ska arbeta längre och längre innan vi går i pension, så behöver det här ”lyftas upp på kartan”. Det är kraftfulla processer som vi inte kan blunda för.

Jag kommer vrida och vända på vad som händer och hur du själv kan påverka. Det kommer även handla om nära och kära som omger dig, hormoner är kraftfulla processer som påverkar vår personlighet mycket.

Samarbete med Studio Karma i Norrtälje vårterminen 2018

29/5 Om hormoner och kvinnoliv – Kvinnan extra allt!

Boka en egen föreläsning

Jag tycker det är väldigt roligt att föreläsa och hålla kurs, få sprida min kunskap så att den kan hjälpa andra. Hör gärna av dig och boka in mig på en heldag, halvdag eller kvällsföreläsning. Samla ihop en grupp, låt mig komma till din arbetsplats eller du kanske har någon temadag där helhetshälsa och hormoner passar in. Några teman jag föreläser om:

  • Hormonella obalanser i olika faser i livet – kvinnor och män
  • Hur klimakterieprocessen och andropausen påverkar dina relationer både på jobbet och privat
  • Kniipföreläsning
  • Sömntrassel
  • Stress
  • Lusten som försvann
  • Hur träningen påverkar den hormonella balansen
  • Om kosttillskott och hur man ska tänka kring det
  • Sköldkörtelobalanser
  • eller skräddarsytt efter era behov