Utbildningskostnad

Dipl Hormonterapeut Omgång 5

wallet 2292428 1920

 

V.v ta del av mitt företags avbokningsvillkor noggrant före anmälan. Inbetald anmälningsavgift innebär att du godkänt villkoren.

För slutlig diplomering krävs din närvaro på minst 31 tim vilket motsvarar 85 % samt godkänd inlämningsuppgift.

Datum Omg 5:  inställd 19-24/10 2018,  totalt 6 kursdagar.
Mail till kontakta@louiserudberg.se om du vill stå på intresselista till fler kurstillfällen

Datum:  19-24/10 2018,  totalt 6 kursdagar. Vi samlas kvällen innan den 18/10.
Pris:  Utbildning 15.120:- + moms totalt 18.900:-,  varav 2000:- + moms som anmälningsavgift.
Max antal kursplatser: 15 pers
Sista anmälningsdag: 13 augusti 2018
Obligatoriskt boendepaket tillkommer för 6 dygn: 4500:- per person inkl moms. Då ingår lakan, handdukar och städning, samt boende i stuga i dubbelrum med sköna sängar. Ingår inga måltider.  I stugorna finns soffgrupp, fullrustat kök, bastu.
Totalsumma 23.400 inkl. moms.

Priset utbildning och boende inkl. kursmaterial och mitt kompendium: “Progesteron i praktiken”, enklare glutenfritt fika i stugorna under utbildningen.
Själva undervisningen sker i konferenslokal på hotellet men för att hålla nere kostnaderna för dig, så kommer jag köpa med kaffe/the, lätt tilltugg under kursen som vi hjälps åt att ställa fram i pauserna ute i stugorna.
Priset inkluderar inte måltider under vistelsen, stugorna har självhushåll. Det tar 20 minuter med bil till ICA Flygfyren i centrala Norrtälje, du kan förstås även ta med dig mat när du anländer. Det går även utmärkt att köpa till måltider på Marholmen, likaså boka plats på deras SPA.

Slutsumman 20.900 inkl. moms (plats i dubbelrum) ska vara betald mot faktura senast 2018-09-17.

Enkelrumstillägg: Begränsat antal enkelrum, först till kvarn.
Maila önskemål till kontakta@louisedlund.se eller ring Tel: 0730-240311 så ska du få offert på ev tilläggskostnader.

Gått någon av Anna Halléns grundutbildningar:
1000:- som dras av på slutfakturan.

Anmälan: Din kursplats är garanterad när du har betalat in anmälningsavgiften. Jag mailar ut faktura till dig.
Anmäl dig via epost: kontakta@louiserudberg.se eller Tel: 0730-240311 . Om jag inte svarar, lämna meddelande i mobilsvar så ringer jag tillbaka.

Max antal kursplatser: 15 pers

Är du av manligt kön och vill gå min utbildning, ber jag dig kontakta mig för att diskutera villkor för boende på Marholmen, innan du anmäler dig.

Om du av någon anledning omöjligen kan eller vill bo på Marholmen under utbildningen, vill jag att du kontaktar mig för separat offert. Hela upplägget bygger på att vi kan använda tiden tillsammans på ett fördjupat sätt och däremellan ha pauser i den vackra miljön på Marholmen vilket kommer främja lärande och förståelse på ett unikt sätt. Du mailar mig på: kontakta@louiserudberg.se

Utbildningen avslutas onsd den 24/10 kl. 15.30. Längre pauser dagtid samt kvällsarbete kan förekomma.
Därefter har du ett klientfall att kommentera som inlämnings-/examineringsuppgift enligt de krav och regler jag presenterar sista dagen. Tidpunkt för inlämning 4 veckor efter avslutad kurs. Du får mina personliga kommentarer på ditt arbete, ingen kuggas. Du får i så fall kompletterande uppgift att lösa så jag ser att du tillgodogjort dig utbildningen på rätt sätt. Att göra inlämningsuppgift för att få slutdiplom är helt frivilligt.

För slutlig diplomering krävs din närvaro på minst 31 tim vilket motsvarar 85 % samt godkänd inlämningsuppgift.

Mer detaljerad kursöversikt