Louise Rudberg – hormonterapeuten som verkar för en ökad klimakterieförståelse

Louise Rudberg (f.d. Edlund)

Jag heter Louise Rudberg och är kost- och hälsocoach med funktionsmedicinsk inriktning. Expert på kvinnohälsa och hormoner i åldersfasen 40-60++. Beteendevetare och kommunikatör. Jag har specialiserat mig på åtgärder för kvinnan mitt i livet med alla de symtom och besvär som kan uppstå i samband med klimakteriet.

Mitt eget klimakterium har inneburit stora förändringar i livsstil och ifrågasättande av hur jag lever mitt liv. Genom olika åtgärder mår jag så mycket bättre nu jämfört med strax före 50 då jag var mitt i detta hormonkaos.

Mer om Louise Rudberg

Med alla mina erfarenheter och höga kompetens brinner jag verkligen för att sprida kunskap och att hjälpa mina medsystrar till rätt hälsoåtgärder för att må så bra som möjligt. Det fattas fortfarande mycket stöd inom vården vad gäller kvinnohälsa och hormoner och eftersom kvinnorna ofta är navet i familjen och i samhället i övrigt, samtidigt som vi ska arbeta längre och längre innan pension, så är detta är oerhört angeläget anser jag.

Jag vänder mig primärt till kvinnan 40+ med olika typer av symtom och klimakteriebesvär.

Kurser och föreläsningar

Nästa kursstart april och september 2023

Hormonrådgivare –
Kvinnan mitt i livet

Klicka här för mer information

Boka en föreläsning

Live eller via webbinarium

Klicka här för mer information

Hormonskolan

www.hormonskolan.se är min kursplattform. Här hittar du de e-moduler som kompletterar  Hormonrådgivare, kvinnan mitt i livet.

Läs mer här.

Hormonterapeut

Jag arbetar som Hormonterapeut, en titel jag skapat själv genom många års erfarenhet och kunskapssökande. Det innebär att jag har en djup och bred expertis kring kvinnohälsa när det gäller hormonella obalanser, primärt för kvinnor 40+.

Boka mig här Radgivning tva kvinnor Ha╠êlsohjulet+ikoner

Hälsohjulet

För att du ska må bra behöver du ha en kropp i balans. Det räcker inte med att bara arbeta med hormonerna, du behöver förstå helheten. Mitt hälsohjul består av sex delar. Alla förändringar du gör kommer påverka de andra delarna varken du vill eller inte. Jag ger dig inte uteslutande råd till åtgärder, jag lär dig även hur du själv kan arbeta med din hälsa långsiktigt.