Tjänster

Så här bokar du tid och köper tester 

Jag begränsad möjlighet att svara på mailfrågor och prioriterar alltid inbokade klienter så att de får den tid deras ärenden behöver. Under 2018 studerar jag dessutom funktionsmedicin på distans vilket gör att jag har färre klienttider utlagda. Under länken nedan “Kostnader rådgivning samt bokning” hittar du möjlighet att boka förmöte 20 minuter där vi går igenom dina frågor och förutsättningar för ett bra resultat via min rådgivning.

Så här lagrar jag dina personuppgifter

Företaget har ansvarsförsäkring hos If Skadeförsäkring.

Det här är jag – profil hos Competencer

Kostnader rådgivning samt bokning

DUTCH Complete hormontest i torkad urin

Mitt eget paket för blodprover via Werlabs – 1450:-.
Rabattkod “Louise” för 10 % rabatt.

Passar särskilt för dig som har obalanser i sköldkörteln och/eller är oförklarligt trött. Ha gärna blodprover klara innan vi ska ha bokat möte. Du kan även skicka mig redan tagna prover hos din läkare, alt om du vill ta nya prover via din läkare. Maila mig alla färdiga provsvar i förväg så diskuterar vi dem vid bokat möte. Ju fler symtom och obalanser du behöver diskutera desto viktigare är det att du bokar Stora Hälspaketet.

Mitt specialpaket hos Werlabs

Det går också bra att plocka enstaka prover hos werlabs och använda min rabattkod.

Du träffar mig online eller via telefon:

All min klientverksamhet sker på distans via webbinarium eller telefon och efter 5 års erfarenhet av att träffa mina klienter på det viset kan jag bara konstatera att det fungerar alldeles utmärkt för båda parter. Var inte orolig för att prova. Du sitter i din invanda miljö och slipper resestress och annat som kan påverka. Sen tar jag hand om dig.
Du väljer om jag ska ringa dig eller om vi kopplar upp oss via Competencer (som att använda Skype).

OBS! Competencers webbinarieplattform stödjer inte Safari webbläsare, senaste version av Chrome eller Firefox är det som gäller.

Jag är på detta sätt helt obegränsad av geografi. Jag har svenska klienter över hela världen. Modern teknik är fantastisk.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

 

Omdömen

Nu har jag läst progesteron E-boken och lyssnat på webbinarieföreläsningen om vintertröttheten! Mycket givande! Tack för att du gör din kunskap så lättillgänglig och lyfter kvinnors problematik! Kajsa Nilsson 

Louise Edlund är mycket duktig, engagerad och kunnig terapet. Jag har resonerat och diskuterat och fått mycket hjälp i svåra hormonrelaterade frågor och kan varmt rekommendera henne. Helene Kjellin, terapeut och kollega

Skillnaden på Louise och många andra i denna bransch är ett genuint intresse av att hjälpa varje person på ett individuellt plan. Inte många som fixar det, Louise gör det med bravur. Och då menar jag inte att klanka ner på andra kollegor, men alla som jobbar oseriöst! Tone Lyche, kollega

Louise var en av mina lärare när jag läste till kostrådgivare 2012 och jag blev imponerad av hennes kunskaper. Hon och de andra lärarna väckte många tankar, funderingar och nyfikna frågor och vi alla ville ha svar vilket de svarade på sakligt men, allt hinns inte med tyvärr. Jag rekommenderar Louise även fast jag inte behövt hennes konsultation själv, hon är en av få som besitter de kunskaper hon har och jag skulle absolut inte tveka i att vända mig till Louise i framtiden om jag skulle vara i behov av hjälp! Här vet jag att jag skulle få hjälp till skillnad mot om jag vänder mig till gyn/sjukvården. Där finns inte holistiskt tänkande eller den djupa kunskap som Louise har och aktivt delar med sig av. Louise borde finnas tillgänglig inom sjukvården men de matchar inte hennes kompetens skulle jag säga. Louise ser helhet och personen, sjukvården ser symtom och slår i Fass.
Heléne Löfvendahl, f d elev

Vill också ge Louise högsta betyg. Har en dotter som fått fantastisk hjälp av Louise. Efter mått dåligt i 2,5 år så är hon nu som en ny människa igen, rekommenderar verkligen att ta hjälp av henne. Pernilla Lindström, mamma till ung klient

Kan lova dig att nån bättre hittar du inte. Louise är mycket kompetent och vet vad hon gör!!! Monica Petersson