Kurs i Personlig Utveckling

Personlig Utveckling

En 3-dagarskurs jag skapat för dig som landat i dig själv och vill komma lite längre i din utveckling. Senaste kurstillfället genomfördes i Spanien, Nerja 9-11/11 2014.

Du väljer själv när du flyger ner/åker hem. Bokar flyg tor Malaga samt logi via vår lokala svensktalande resebyrå BokaNerja.

Utsikt från mysigt fik
Utsikt från mysigt fik
Nov 2013, på väg till stranden
Nov 2013, på väg till stranden

Det tropiska klimatet i Nerja i november är som svensk högsommar, ljumt och skönt på dagen, lite svalare på kvällen. Här växer bananer, mango, citroner och fantastiska blommor. Härliga havsbad erbjuds, god prisvärd mat och dryck, mysiga cafén, jogging, promenader, shopping i roliga butiker. I Nerja hittar man inga snabbmatsrestauranger, här är det mesta genuint men ändå modernt och väl underhållet. Bergsvandringar, besök i droppstensgrottor, c a 1 timme med bil/buss till stora staden Malaga. De flesta som någon gång besökt Nerja vill tillbaka. Stämningen där går inte att beskriva tillräckligt med ord, den måste upplevas.

Omdöme om Nerja

 

Mer om kursen

Vi är skapade för att skratta, vila, känna tillhörighet, röra på oss, ge kroppen rätt näring. Men är du stressad eller understimulerad, inte hittar andra lösningar, då behöver du lära dig bra verktyg för att leva ditt bästa liv.

Personlig utveckling handlar om att lära känna dig själv, veta var du står och vart du vill. Med kursen tar du nya kliv i din personliga utveckling och lär dig livskompetens. Kursen kräver inga förkunskaper mer än att du själv vill utvecklas och jobba med dig själv, växa som människa och komma hem fylld av nya tankar, energi, entusiasm och med nya perspektiv på dig själv. En större del av kursen består av tillämpning i mindre grupper. Vi har maximerat kursen till 10 platser för att alla ska bli sedda och för att hitta den närhet som en mindre grupp kan ge.

I samband med resan får du göra en beprövad analys av beteendestilar och drivkrafter (Pussel DISC respektive Moroten). Du får din egen 30-sidiga rapport tillsammans med en gemensam workshop i ämnet. Du kommer att få lära dig insiktsfulla delar om dig själv och andra och vilka drivkrafter du har för att utvecklas och växa. Efter denna workshop har du en bättre förståelse för hur människor kommunicerar och varför.

CoachlådanDu kommer vidare att få träna dina mentala förmågor, din koncentrationsförmåga och minne, ditt inre lugn och tekniker för att ta fram ditt bästa tillstånd för rätt tillfälle. Du får tips för hantera konflikter, se på ditt liv och din utveckling, vad som är viktigt och hur du ska uppnå det du vill på ett avslappnat sätt. Vi kommer även ha några filosofiska workshops som alla deltar i. Miljön i Nerja inbjuder verkligen till personlig utveckling. I kurspriset ingår även filer till mobilen för hjärnvågsterapi samt din egen lilla coachlåda.

Mer om Pussel DISC

Mer om hjärnvågsterapi

Här är några omdömen från tidigare kursdeltagare:

– Jag uppskattar kursmaterialet och har fått jättebra verktyg som jag kan och kommer tillämpa i min vardag
– Bra blandning av olika övningar
– Skönt att variera inomhus och utomhus
– En helt ny verktygslåda för att kunna fortsätta utvecklingen hemma, kommer leda till ökad livskvalitet i mitt liv
– Mycket går att tillämpa på hela familjen

Här några kommentarer vad som hänt 6 månader efter kursen:

– Coachkorten var en av de saker jag gillade bäst under kursen. Har använt dem hemma på mig själv och familjen. En fiffig liten kortlek tycker jag. Den är enkel att använda för att kunna få fram svar vi har inom oss men inte har så lätt att se eller uttrycka annars. Lite aha-upplevelse för hur olika saker påverkar oss på ett väldigt tydligt och enkelt sätt.
-Pusselanalysen gör att jag bättre förstår varför jag reagerar som jag gör i vissa situationer.

– Jag uppskattar effekterna av hjärnvågsterapin som hjälper mig varva ner. Sammantaget satte den igång en ibland jobbig men nyttig tankeprocess om lämplighet och livsval.

Kursdatum
Ännu inte klart för 2015

Anmälan/Bokning
Det här är ingen paketresa. Du bokar flyg och boende genom vår resebyrå med svensktalande personal på plats i Nerja. www.bokanerja.se Du kan alltså själv välja hur länge du vill vara kvar i Nerja innan och efter kursen samt varifrån du vill flyga.

Pris för kursen
4 500 kr inkl moms och kursmaterial, exkl resa, boende och måltider.

Jag svarar gärna på frågor: kontakta@louiserudberg.se, tel: 0730-240311