Tack alla för denna helg! Underbart att få ta del av kvinnlig kraft. Vi kan tillsammans!

Tusen tack för allt! Fick med mig häftiga kunskaper och kärlek till den förunderliga kvinnokroppen! Den är inte alltid lätt att leva i.

Tack Anna Hallén och Louise Edlund för en mycket bra kurs. Ni är så otroligt duktiga och ger så mycket av er själva. Det var också kul att få träffa er alla andra och få ta del av era tankar och funderingar …..Önskar er allt gott!

Stort tack Louise. Du öppnade mina ögon idag. Ett tidigare oskrivet blad för mig som du nu fyllde med så viktig kunskap.

Tack Anna och Louise för mycket bra kunskapstanksdagar! Härligt att också få ta del av andra kvinnors erfarenheter och kunskaper! Detta ger mersmak.

Tack till Louise Edlund och Anna Hallén för en sån lärorik och givande och intensiv föreläsning. Jag längtar redan till nästa!

Girl power kallas det vill jag minnas mig!! You go girls!!

Stort tack för två fantastiska dagar! Jag är fullspäckad och försöker landa. Har tagit tag i några saker bla har jag slängt ut Facebook från mobilen och jösses vad tyst och konstig den varit idag.

Tack för kursen i helgen, på Mornington i Bromma. Tack till alla er som deltog och Tack Louise Edlund och Anna Hallén som föreläste. Intressant och givande kurs! Jag tog min stickning och gick till bussen och trots att jag är urstockholmare tog jag den åt fel håll… Jag skyller på att jag var alldeles nytankad med kunskap och väldigt trött 

Jag kan komma hur många helger som helst! Shiiit va intressant allt det här är!!
Lycka till <3

Ni som ska gå kursen/kurserna i helgen kommer att få mycket kunskap med er hem!