Kollage från omg 3Enligt mig var kursen perfekt upplagd!

10 av 10!

“Jag känner att jag har fått lite mer “kött på benen” och fyllt i tom rum med ny kunskap, blivit bredare i mitt kunnande.  I övrigt, bra lokal, lagom långa pass, väldigt trevlig stämning i gruppen och trevligt studiebesök på Pistill. Jag har stortrivts! ”

“Louise delar egna och klienters historier och hur man ska arbeta med detta som terapeut. ALLT känns så viktigt i utbildningen! ”

“Mycket bra, jag har fått massa ny kunskap som jag kommer ha mycket nytta av, både privat och professinellt”

“Väldigt strukturerat, enkelt att hänga med. Tar med mig kunskap om OAT-axeln, hur allt hänger ihop om ett hormon är ur balans och hur det skapar obalanser bland de andra hormonerna. Framförallt kommer jag ha nytta av kortisol och binjurar då jag jobbar en hel del med stresshantering”

“Du är otroligt kunnig och duktig på att förmedla dina kunskaper”

“Kanske skulle jag önska fler praktiska övningar för att känna mig ännu tryggare”

“Fantastiskt även att få dela övriga deltagares tips och erfarenheter”

Omdömenfoto Omg 3 dipl HT

”Jag tycker kursen var väldigt bra och lärorik. Även om jag inte kommer att jobba med tester etc så ser jag det som att jag har fått större förståelse för hur allt hänger ihop. Det kändes verkligen att du hade ansträngt dig för att få det så bra som möjligt in i minsta detalj. Det var ett bra upplägg med dagarna och tiden emellan. Bra lokal och väldigt trevlig gäng som jag redan saknar. En tanke som jag hade var att kanske delen som handlar om salivtest etc kanske kan vara som ett tillägg (på något sätt) för den som önskar arbeta med det. I det stora hela, en väldigt bra och väl genomförd kurs. Du delar också verkligen med dig av många värdefulla tips, både ”in action” och i ”cyberspace” bjussigt tycker jag, vilket ger känslan av värdefullt mervärde i kursen. Stort TACK!”

”Allt som allt är jag jättenöjd med utbildningen. Bra upplägg, lagom med pauser, bra material, det märks att du vet vad du talar om !”

”Jag fick en klient och den nya infon jag hade tagit med mig från kursen passade perfekt in på anamnesen vi gjorde. Har även kunna lägga mitt eget hälsopussel”. Allt är så genomtänkt och upplagt. Pärmen med en himla massa bra info. Tusen tack för all omsorg med pauser, gott fika, penna och block <3″

”En mycket lärorik och inspirerande utbildning, jag kommer varmt rekommendera denna utbildning.”

”Gedigen utbildning, bra upplägg, pedagogiska bilder, kul med gästföreläsare. Det här är en unik utbildning”

”Bra med uppdelning 3 + 2 dagar. Jättemycket kunskap, inspiration till mina kunder. Du är grundlig och tydlig, jättebra”.

”Kommer absolut rek utbildningen till andra”.

”Mycket hög kvalitet, brett spektrum av kunskaper”

”Bra och tydlig struktur, väldigt genomarbetat material”.

”Intressant, lärorik och nyttig kunskap. Mycket information och brett utbud”.

”Bra gedigen kurs”.

”Bra grund, känner att jag har kunskap att bygga vidare på”.

”Jag har fått mycket större förståelse och kunskap som jag kan använda i mitt jobb”.

”Bra struktur. Tydlig föreläsare. Bra tips om allt möjligt för hälsoförbättringar. Ökad förståelse, ögonöppnare för kvinnors hälsa relaterad till hormoner”.

”Kul med extra artiklar, nyttiga tips, tydliga ppt bilder. Jag vill ha en fortsättningskurs”.

”Glad att jag anmälde mig”.

Omdömen om mig som lärare och utbildningsansvarig

”Lätt att lyssna på”.

”Louise har en djup kunskap som hon gärna delar med sig av”.

”Bred kunskap ! Men även djup, även om du ”erkänner” att du inte har detaljkunskaper om allt”.

”Mycket påläst, inspirerande, kunnig”.