Under våren 2021, när jag tränade som hårdast blev jag som tröttast. Jag kunde sova 12h och ändå har svårt att komma upp ur sängen när klockan ringde, hjärnan var trött, kroppen svullen och jag var så irriterad över allt och på alla.

Jag sökte svar, gick till VC men möttes bara med att dina prover ser bra ut, du kanske ska dra ner på träningen och inte jobba så mycket. Du har ju en historik av att komma hit och vara trött. Men den här gången kände jag att det var något som inte stämde.

Av en slump trillade jag över en online föreläsning med Louise och tack och lov för det. Med hennes hjälp mår jag idag bättre än någonsin. Tack vare hennes analys av mina prover och övriga symptom samt det jag berättade skapade hon en åtgärdsplan som bara efter ett par veckor visade sig fungera.

Idag mår jag så mycket bättre, jag är inte trött när klockan ringer och jag orkar träna ordentligt igen. Redan 2 månader efter vårt första samtal körde jag mitt första 22k swimrunlopp som veckan efter blev ytterligare 22k som veckan efter det avslutades med ytterligare 20k. Det hade jag aldrig klarat utan Louise hjälp. Jag är så tacksam för den ovärderliga hjälp jag fått och kan varmt rekommendera Louise och hennes klokskap. En varm och omtänksam människa som lärt mig mycket om kroppen, klimakteriet och sköldkörteln.    

Åsa Larsson