Hej Louise!

Nu har jag tagit mig tiden att lyssna på ditt fina webbinar, bra summerat i ett så brett spann av ämnen!

Jag har följt dig och själv botaniserat mycket under de senaste fem åren då jag gick in i klimakteriet, träffade Mia och började min “hormonkarriär” via Hormonell.

Nu har jag precis opererat ett stort myom inkl.livmodern, försökte härda ut till klimakteriet men inte visste jag vad som väntade då! Jag hade fått hyfsat bra balans i livet innan operationen (i måndags) nu får vi se vad som händer. 

Jättebra att du med flera jobbat med dessa kvinnofrågor som det har varit så tyst om och äntligen börjar det så smått röra på sig. Behovet är verkligen skriande.

Tänk när jag var på Mias första seminarium och insåg hur många som mådde dåligt, det VR NÄATn hopkratta och jag som trodde jag ensam! Och hur många gånger har jag inte gråtit av frustration hos läkare och gynekologer, när de bara tittat på en som om man inte var klok. Det är hög tid för förändring! Så jag hejar i full kraft till dig du gör ett så fantastiskt bra jobb med dina seminarier, utbildningar, hormonforum m.m.! Jag sprider budskapet till alla!

Många hälsningar och tankar sänder jag dig

Kristin Blomberg