Kvinna fragande vilsen

Introduktionsmöte – hormonrådgivning för kvinnor 40+

30 minuter online eller via telefon

Förvirrad före/efter ett läkarbesök, eller behöver du bara någon att bolla med och få fakta, tips på åtgärder när hormonerna åker bergochdalbana?

Boka en tid så går vi igenom dina frågor, reder ut det som du inte fick tid att diskutera med din läkare eller om du behöver förbereda dig inför en bokad tid. Eller så tar vi ett grepp kring ditt mående rent allmänt och ser vad som behöver åtgärdas för att du ska må bättre. Jag är välutbildad både brett och djupt kring hälsofrågor och hjälper dig med tips och åtgärder.

Du skickar ett mejl i förväg vad du vill att vi fokuserar på under detta möte. Du får även fylla i enkäter innan vårt möte.

Även rådgivning för kvinnor som passerat menopaus för flera år sedan. All rådgivning sker via telefon eller onlie.

Tidsbokning sker i överenskommelse med Louise Rudberg.

Skicka mejlförfrågan till: info@louiserudberg.se.

Pris: 500:- inkl moms.

Betalning för introduktionsmöte sker i förskott via swish eller kontokort, när tidpunkten är överenskommen.

swish QR large

Swish nr: 123 014 63 32

Vill du betala med kontokort klickar du på knappen nedan alt. läser av QR koden under med din mobilkamera. Klicka sedan på länken som visas i mobilen och gå vidare med betalningen. (det är inte en swishkod)

qr 5kAcOx8gz2ZN2zucMR

Genom klimakterieprocessen sjunker könshormonerna och bli mer instabila. Dessa förändringar kan ge symtom som oregelbunden mens, viktuppgång och svullnad, instabilt humör och sömnsvårigheter, värmevallningar, sötsug, minnesstörningar, rikligare blödningar, längre PMS perioder, högre stresskänslighet, huvudvärk och migrän, värk i både leder och muskler. Många kvinnor berättar också att de känner av en bristande lust till sex och närhet.

Behöver du fördjupad rådgivning efter det första mötet så skickar jag en offert på det. Du bestämmer ambitionsnivån och jag offererar vad som behövs för att nå dit. Den rådgivningen kostar 1000:-/timme och kan avse allt ifrån återkoppling av provsvar, livsstilsförändringar, kosttillskott, ändring av kost etc.

Tester som kan offereras efter genomfört introduktionsmöte

  • Salivtest östrogen & progesteron
  • Salivtest testosteron – för båda könen
  • Kortisoltest
  • Serotonintest
  • Fettsyrabalanstest

Hormontest DUTCH – avancerat hormontest som skickas via Nordic Labs till USA för analys.

Kan i vissa fall läggas till i separat offererat rådgivningspaket.