Hormonutbildning, omdömen från 2022 och framåt

Radgivning 2 kvinnor 1

Till kurssidan

Lena Lärkfors: “Bra grundläggande information om hormonerna i kvinnans mest besvärliga period, för de flesta. Borde ges till många kvinnor innan de påbörjar sin klimakterieresa. Förebyggande hälsoråd”
Det viktigaste jag tar med mig från denna kurs: “Tipsen lite vid “sidan om”, länkar och info om produkter mm.”

Lena Rosenblom: “Seriös, grundlig och ändå lättförståelig.
Det viktigaste jag tar med mig från denna kurs: “Att kvinnor är komplexa. Vilka tillskott som är nödvändiga. Att vi behöver ta hand om oss.”

Linda Fossane: “En mycket bra kurs som är värd varenda krona. Jag fick med mig mycket värdefull kunskap både för egen del och för mitt arbete som kroppsterapeut. Jag önskar att alla kvinnor hade möjlighet att gå den här kursen innan de kliver in i förklimakteriet, så mycket enklare det skulle vara och så mycket bättre man skulle må. Tack för en fantastisk kurs Louise!”.

Marina Schytt: “Vi kvinnor behöver kunskap och stöttning av varandra i denna utmanande period i livet!”
Det viktigaste jag tar med mig från denna kurs: “All kunskap och förståelse jag fått från dig och övriga deltagare, det generösa utbytet och hjälpsamheten!”

Agneta Trägårdh: “Alla kvinnor borde gå den här kursen och lära sig allt de behöver veta om hormoner och signalsubstanser, hur de samverkar och hur vi mår när det blir obalans. Så många som skulle slippa må dåligt i förklimakteriet och klimakteriet. Den här kursen är en life saver och Louise Rudberg är en fantastisk lärare, så kunnig och pedagogisk.”

Charlotta Hanner: “En mycket bra genomgång och tar inte bara upp ett område utan visar hur komplext det är.”

Karin S Gördén: “Du behöver inte ha en grundutbildning som terapeut för att ta till dig kursen. Är du påläst med egna kunskaper och erfarenheter samt ett brinnande intresse för hormonförändringar för kvinnan mitt i livet så räcker det gott och väl.”

Johanna Jostby: “På ett väldigt pedagogiskt och lättförståeligt sätt tillhandahåller Louise omfattande kunskap om kvinnors hormonella utmaningar mitt i livet och vad man kan göra för att må så bra som möjligt före, under och efter klimakteriet. Det viktigaste jag tar med mig: Helhetsbilden av kvinnan mitt i livet med allt vad det kan innebära. Jättebra med all extra information i e-modulerna. Visst, basic stuff men det ger ett helhetsgrepp. Mycket genomarbetat material”.

Sanna Dandanell: “Tydligt, konkret och bra förklaringar på uppkomna frågor”

Karin Meierholm Lindström: “Fantastiskt viktig kunskap som du delar med dig på ett mycket tydligt och bra sätt! Denna utbildning i lightnivå borde ingå i livet för samtliga kvinnor +40”

Mia Vikander: “Louise är otroligt generös med sin kunskap och sin tid, otroligt bra studiematerial dessutom. Självstudiemodulerna online är väldigt omfattande och täcker upp alla delar av livet. En kurs varje kvinna 40+ bör gå både för sin egen skull, för väninnorna, för systrarna och för döttrarna.”

Jenny L: “Jag kan varmt rekommendera Louise Hormonskola – hon är mycket pedagogisk och ger utrymme för diskussion och utbyte av erfarenheter.

Ilona Carlengård: “Jag måste bara säga att din kurs och allt materiel som vi fått och ditt hjärtliga engagemang har varit helt fantastiskt. Du är bara bäst. Tack, tack, tack. Nu har jag fint material som jag kan slå i om jag är osäker på något.”