Kosttillskott Canva 2

Kosttillskott

Behöver man extra näring i form av kosttillskott?

Ja, frågar du mig så behöver man det, särskilt vi som lever ett aktivt liv mitt i livet och vill ha ett friskt åldrande. Kosttillskott kan aldrig ersätta riktigt mat lagad från grunden, men även om man äter varierat så har många av oss brist på magnesium, zink C-vitamin, D-vitamin, B-komplex. Med olika sjukdomar, stress och läkemedel ökar behovet, men det är viktigt med rätt dosering och hög kvalitet. Då tar kroppen lättare upp den komprimerade näringen så att den kan göra nytta i din kropp. Viktigt också att välja de producenter som är noga med var de köper sina råvaror.

För en kvinna i hormonell obalans finns inga genvägar. Det går inte att ta extra hormontillskott och få bra resultat om man inte också gjort grundarbetet. Hormoner byggs av naturliga fetter, signalsubstanser byggs av proteiner. Kolhydraterna håller hjärnan glad och tillför hjälpämnen för att olika processer i kroppen ska fungera.

Jag arbetar endast med de seriösa bästa leverantörerna t.ex. Upgrit, Thorne, Moodmama, Holistic, ArcticMed, Greatlife och har många års erfarenhet av individuell rådgivning kring kosttillskott utifrån klienters behov. Rådgör med mig om du är osäker.

Målet är inte att äta så många piller som möjligt, målet är att balansera upp det som fattas under en period och sedan fasa ur det som inte längre behövs.

Klicka på rutorna så kommer du vidare till seriösa leverantörer. Moodmama Great Earth Upgrit Edura