“Jag har kämpat länge med att gå ned i vikt efter mina två graviditeter utan att lyckats! Jag vet exakt hur jag ska äta och hur viktigt det är med regelbunden motion. Men ändå har jag inte lyckats med att gå ned i vikt. Till slut tröttnade jag på att ständigt misslyckas med viktnedgången och tog ett beslut att få hjälp med detta. Det var då Louise kom in i bilden. Jag tyckte kostrådgivare och coach lät intressant och jag har aldrig ångrat att jag tog hjälp av henne. Tillsammans har vi lagt upp realistiska delmål som jag har lyckats nå. Vilken tillfredsställelse att lyckats med något som jag har misslyckats med så många gånger förr. Som coach har Louise även lärt mig förstå sambandet mellan stress och misslyckad viktnedgång. Jag har inte bara gått ned i vikt utan jag har även fått bättre livskvalitet tack vare henne. Jag stressar mindre och försöker leva mer här och nu. Det låter enkelt men jag var så stressad att jag glömde bort att göra det. Jag fick hjälp med att öppna mina ögon och göra små förändringar som gav stora resultat.”

Marie Edlund, 38 år, Älvsjö