Alltså satan i gatan, vad skarp du är Louise Edlund! Tack! Hormonterapeut och med passion att hjälpa kvinnor med detta märkliga fenomen: kvinnokroppen. (Läs: undantaget från den medicinska vetenskapen… 😉 obs, min egen frustrerade kommentar.)
Så tillhör du den ena halvan av befolkningen så vill jag verkligen tipsa dig att lyssna på detta avsnitt av Klimakteriepodden, där hon intervjuas av Åsa Melin just kring hur de kvinnliga hormonerna påverkas av stress och hur det hänger ihop med hela systemet och hur våra liv ser ut. Och är du i 40-50 årsåldern, strålande, här får du mycket kunskap!
Och är du under 40 så ännu bättre då hon just trycker på att ta tag i stressrelaterade problem tidigt…
Länk nedan. Jag gick till henne för några år sedan när hon fortfarande hade mottagning i Stockholm – nu tar hon emot via telefon och skype. Hon hjälpte mig med att vända ett skepp av stress. Rekommenderar henne starkt. Och att bara lyssna här hjälper kanske också att se ditt liv med lite mer systemisk blick?
OCH! Jag delar din vision och dröm om att alternativ kunskap och medicinen ska mötas mera. Hoppas också på att få se mer av den varan innan jag lämnar jordelivet…  <3

Jojo Tuulikki Oinonen jan 2018