Några omdömen från Dipl Hormonterapeut omgång 2 våren 2017

”Allt som allt är jag jättenöjd med utbildningen. Bra upplägg, lagom med pauser, bra material, det märks att du vet vad du talar om !”

”Jag fick en klient och den nya infon jag hade tagit med mig från kursen passade perfekt in på anamnesen vi gjorde. Har även kunna lägga mitt eget hälsopussel”. Allt är så genomtänkt och upplagt. Pärmen med en himla massa bra info. Tusen tack för all omsorg med pauser, gott fika, penna och block <3″

”En mycket lärorik och inspirerande utbildning, jag kommer varmt rekommendera denna utbildning.”

”Gedigen utbildning, bra upplägg, pedagogiska bilder, kul med gästföreläsare. Det här är en unik utbildning”

”Bra med uppdelning 3 + 2 dagar. Jättemycket kunskap, inspiration till mina kunder. Du är grundlig och tydlig, jättebra”.

”Kommer absolut rek utbildningen till andra”.

”Mycket hög kvalitet, brett spektrum av kunskaper”

”Bra och tydlig struktur, väldigt genomarbetat material”.