icnlp_certificate1

Lifecoach

Jag är utbildad internationell coach (ICC) via Skandinaviska Ledarhögskolan, dessutom NLP Practitioner. NLP betyder Neuro Lingvistisk Programmering och är en arbetsmetod för kommunikation vi coacher använder utöver samtal och mental styrketräning.

Jag vässar ständigt mina kunskaper genom extra seminarier, faktaböcker, nära samarbete med duktiga kollegor och några ggr per år vidareutbildningar.

En livscoach blir bättre och bättre ju bredare livserfarenhet hon själv har. Det är dig vi ska fokusera på, men känner du att jag förstår, att jag har liknande erfarenheter och rätt utbildning för att hjälpa dig, då kan vi tillsammans skapa förändringar för dig som gör stor skillnad. Det bygger på förtroende oss emellan. Självklart har jag tystnadsplikt!

Jag har levt familjeliv i många år, jag vet vad stor glädje och tung sorg innebär, har upplevt vad som händer när man stressat för mycket under många år och vet hur viktigt det är att ha bra verktyg att ta till när privatlivet eller arbetet inte alls utvecklas som man tänkt sig. Det brukar bli enklare då. Och jag jobbar gärna med humor och metaforer, det ska vara kul att komma till mig.

Det är du som bestämmer takten på förändringarna, jag stöttar dig på vägen med de verktyg du behöver för att lyckas. Oftast handlar min coaching om hälsofrågor, hur du ska hålla dig frisk, få tillbaka energin, träningsfrågor, få ihop livspusslet vad gäller mat, familj och yrkesliv.

Läs mer om hur vi ICC coacher jobbar.

Cert_Per_EN_svart

Certifierad PI Coach 2.0 – 2020

Kursplan:
C01. Självledarskap och självinsikter
C02. Att coacha individers olika egenskaper och drivkrafter (DISC)
C03. Att coacha en individ till nästa utvecklingsnivå (SLII)
C04. Effektiva samtalsmetoder och kommunikation
C05. Att coacha en grupp till nästa utvecklingsnivå (FIRO)
C06. Att coacha i svåra samtal
C07. E-coachning och coachning på distans
C8. Praktiska case och inlämningsuppgifter