Louise portratt e1640598880200

Louise Rudberg – hormonterapeut

Jag heter Louise Rudberg och har specialiserat mig på åtgärder för kvinnan mitt i livet med alla de symtom och besvär som kan uppstå i samband med klimakteriet.

Mitt eget klimakterium har inneburit stora förändringar i livsstil och ifrågasättande av hur jag lever mitt liv. Genom olika åtgärder mår jag så mycket bättre nu jämfört med när jag var 45 år och mitt i detta hormonkaos.

Mer om Louise Rudberg

Med alla mina erfarenheter och höga kompetens brinner jag verkligen för att sprida kunskap och att hjälpa mina medsystrar till rätt hälsoåtgärder för att må så bra som möjligt. Det fattas fortfarande mycket stöd inom vården vad gäller kvinnohälsa och hormoner och eftersom kvinnorna ofta är navet i familjen och i samhället i övrigt, samtidigt som vi ska arbeta längre och längre innan pension, så är detta är oerhört angeläget anser jag.

Jag vänder mig primärt till kvinnan 40+ med olika typer av symtom och klimakteriebesvär.

Kurser

Premiär för två nya studie- & diskussionsgrupper med start 29/9

Grupp för dig i förklimakteriet
Grupp för dig i menopaus

Klicka här för mer information

Kost och Näring i klimakteriet.

Gratiskurs

Klicka här för mer information
Glada kvinnor

Hormonskolan

www.hormonskolan.se är min kursplattform. Här hittar du de e-moduler som kompletterar online-kursen Hormonrådgivare, kvinnan mitt i livet. Det går bra att köpa varje modul separat för dig som inte är anmäld till hormonkursen.

Läs mer här

Hormonterapeut

Jag arbetar som Hormonterapeut, en titel jag skapat själv genom många års erfarenhet och kunskapssökande. Det innebär att jag har en djup och bred expertis kring kvinnohälsa när det gäller hormonella obalanser, primärt för kvinnor 40+.

Läs mer här
Ha╠elsohjuletikoner

Hälsohjulet

För att du ska må bra behöver du ha en kropp i balans. Det räcker inte med att bara arbeta med hormonerna, du behöver förstå helheten. Mitt hälsohjul består av sex delar. Alla förändringar du gör kommer påverka de andra delarna varken du vill eller inte. Jag ger dig inte uteslutande råd till åtgärder, jag lär dig även hur du själv kan arbeta med din hälsa långsiktigt.

Läs mer här